En sen kväll med Sebbe, Emil, Ogge och Elis

         Datum: 2010-07-31
Klockslag 21:50:47
Nu är Snyggeman hemma!

Bad, krocket, och film är bara några av dom aktiviteter vi höll på med igår. Visserligen hade jag redan sett filmen, men vad gör det när sällskapet är bra?
En liten pingisturnering han vi med också. Det har börjat bli en vana att spela pingis när vi är hos Sebastian, och matcherna blir bara jämnare och jämnare. Det är nog bara en tidsfråga innan både Emil och Sebastian spöar skiter ur mig... Eller?

Kvällens planer!

         Datum: 2010-07-30
Klockslag 18:57:29
Denna kväll kommer spenderas hos min käre kompis Sebastian. Hos honom kommer man även hitta Hakkan, Bulten, Ogge, kanske Dagge, och såklart Sebastian.

Vad vi hittar på för bus får ni veta en annan gång..Bla bla bla..

         Datum: 2010-07-30
Klockslag 17:21:25
Gårdagskvällen blev inte speciellt lång, men det var ju kul så länge det varade.

Det började med att jag "friluftslivarn" fick tände en stor och fin brasa. När brasan hade tagit sig gick vi modiga för att bada, medan dom fega följde efter för att försöka få en glimt av våra ballar och bröst m.m. Lyckligtvis var John den enda som "råkade" visa både anus och pung...

När vi hade badat klart och alla övriga givit upp hoppet om att få se mer naket, bestämde vi oss för att återgå till brasan, som tyvärr hade slocknat... John gjorde ett tappert försök om att återuppliva den, men det slutade ändå med att jag fick rycka in och fixa det.

Jag hittade den här bilden på Lisas blogg. Jag vill minnas att jag var i stort sett naken när jag stod bakom det där trädet, så Lisa borde verkligen skämmas =(

Kvällen är räddad!

         Datum: 2010-07-29
Klockslag 20:21:21
Ikväll kommer jag bada och grilla hela kvällen, kanske långt in på natten också.. Vem vet?
Har som sagt glömt min kamera i kankberg, så det blir inga bilder från mig iaf...


Torsdag..

         Datum: 2010-07-29
Klockslag 18:16:38
Min mor hade inte riktigt låtit mig ta del av all dagens planering. Allt jag hade fått veta var att vi skulle till Kankberg och klippa gräs, så därför valde jag att inte duscha och klä mig i oömma kläder. Sen när vi var klara fick jag veta att vi skulle in till stan och handla....Jätteskönt att "duscha" under handfatet i iskallt vatten.

Jag glömde min kamera där btw, så vänta er inge nya bilder på ett tag.

Klockan är 09:12...

         Datum: 2010-07-29
Klockslag 09:12:26
Godmorgon alla!
Det var ett tag sedan jag steg upp så här pass tidigt, men det är ju inget jag har bestämt själv heller. Vi ska nämligen till Kankberg och klippa gräs, så mamma ville att vi skulle fara så tidigt som möjligt.


Ingen uppdatering förrän jag kommer dem.

Kvällsfika!

         Datum: 2010-07-29
Klockslag 00:13:56
Mums, mums, mums!
Kvällsfika bestående av jordgubbar som jag plockade själv i mammas lilla trädgårdsland. Nyttigt!
Grädde och socker, för att förfina smaken ytterligare. Inte lika nyttigt!

En match värd att glömma.

         Datum: 2010-07-28
Klockslag 21:15:21
Finns tyvärr inte mycket bra att säga om matchen... Varken min egen insats, eller lagets insats.
Vi mötte förvisso ett lag som förmodligen är bättre än oss, men jag tror hela laget skulle hålla med om att vi skulle kunna göra en mycket bättre match.
Vi gjorde inte ett enda mål, och jag vet inte hur mycket vi förlorade med... Att vi inte gjorde ett enda mål, betyder egentligen att min "2 mål per match-streak" slutade, men eftersom det inte var en seriematch, väljer jag nog att se förbi det... Min målstreak lever vidare.

Bild från en annan förlust...

Bättre sent än aldrig - PSG

         Datum: 2010-07-28
Klockslag 16:36:08
Kanske finns det fortfarande dom som undrar hur det gick för oss i Piteå.

Matchen mot Brasilien slutade självklart med förlust, men dock bara med 3-1! Hade vi haft turen på våran sida, så skulle vi kunnat spela i alla fall lika mot dom.
Andra matchen blev också en förlust med 3-1, men den förlusten skyller jag mesta dels på domaren... Dessa två förluster innebar att vi  inte hade minsta chans till att gå vidare. Därför beslutade vi att jag inte skulle behöva vara med på fler matcher.

Resten av helgen spenderade jag (som tidigare planerat) med några vänner på campingen.

Länk till en video när vi spelar mot Brasilien.

Innan vi for på discot!


Nu är jag igång igen!

         Datum: 2010-07-28
Klockslag 14:19:42

Piteå Summer Games.

         Datum: 2010-07-01
Klockslag 16:16:17
Det blev inte mycket till uppdatering igår och det lär inte bli det resten av veckan heller. Anledningen till det är helt enkelt att jag och några kompisar sedan länge planerat att fara till Piteå Summer Games, dock inte för att spela, utan bara för att ta del av allt det roliga som händer under helgen.
Det har blivit lite små ändringar i planeringen nu, eftesom att jag tydligen ska delta i cupen, som en del av 95:ornas lag. Vi ska bland annat spela mot Brasilien... En match som vi säkerligen kommer förlora ^^

Trots att jag ska spela med 95:orna, kommer jag sova med mina kompisar och försöka vara med dom så mycket jag bara kan.

Önska mig lycka till!

RSS 2.0