Innebandycupen!

         Datum: 2010-03-31
Klockslag 20:53:38
Nu tänkte jag ta och utvärdera dagen och framför allt innebandycupen.
Dagen började precis som vanligt, steg upp samma tid som jag brukar osv. Men sen, istället för att fara till skolan, for jag till busstationen där jag mötte upp alla andra som också skulle till stan och spela. Det hade blivit lite ändringar i laget. Två av våra spelare kunde tyvärr inte vara med på grund av olika anledningar, så då blev det så att vi tog in två andra spelare. Victor Åhman och John Pettersson fick bli dom lyckliga ersättarna!

Vi spelade våran första match 10.00 mot Kågeskolan.
Den matchen slutade 3-1 till dom. Jag tror faktiskt inte att dom var så mycket bättre än oss egentligen, men det blev lite krångel för vårat lag i början av matchen, pga dålig uppställning m.m. Bara för att skryta ska jag säga att jag
gjorde vårat enda mål den matchen!


Andra matchen spelade vi 11.20 mot Ursvikenskolan.
Även denna match slutade 3-1 till motståndarlaget. Det här laget var faktiskt riktigt bra, speciellt på tjejsidan. Förutom att tjejerna var riktigt duktiga, så var det en kille som utmärkte sig. Han var max 12 år och var lätt bättre än alla andra på planen, vilket var lite pinsamt ^^ Även denna match var det jag som gjorde vårat mål!

Tredje matchen spelade vi 12.40 mot Sörböleskolan.

Denna match blev anus! Det var allt!


Skönt att äntligen ha påsklov nu!!!

Postat av: djustd

tänkte bara önska dig en god natt! kram :)

2010-04-01 @ 00:34:12
URL: http://djustd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0